Reverzibilni inženjering

FARO razvija prenosna rešenja za 3D digitalizaciju, dizajnirana za snimanje prototipova složenih geometrija, proizvoda i sklopova, kako bi povećali efikasnost u razvoju proizvoda.

Hardverska rešenja

Design ScanArm

Prenosni koordinatni merni uređaj

3D Scan-to-CAD rešenje visokih performansi za razvoj proizvoda i računarsku grafiku. FARO Design ScanArm 2.5C je jedino integrisano prenosno rešenje za 3D vizuelizaciju i rendering, sposobno za merenje u punoj boji za 3D modeliranje, reverzibilni inženjering i CAD zasnovane dizajnerske aplikacije tokom procesa upravljanja životnim ciklusom proizvoda (PLM).

Focus

Laserski 3D skeneri

FARO Focus laserski skeneri posebno su dizajnirani za unutrašnja i spoljašnja merenja u industrijama poput arhitekture, inženjerstva, građevine, javne bezbednosti i forenzike ili dizajna proizvoda. Svi uređaji prikupljaju informacije iz stvarnog sveta koje se koriste u digitalnom svetu za analizu, saradnju i izvršavanje odluka za poboljšanje i održavanje ukupnog kvaliteta projekta i proizvoda.

Quantum

Prenosni koordinatni merni uređaj

FARO Quantum FaroArm je najinovativniji prenosni koordinatni merni uređaj (PCMM). Quantum FaroArm sa FARO 8-osnim sistemom, je jedino svetsko 8-osno prenosno metrološko rešenje. Quantum je prvi Arm koji ispunjava novi i najrigorozniji ISO 10360-12:2016 međunarodni standard kvaliteta za zglobne merne ruke.

Softverska rešenja

RevEng

Poboljšajte način snimanja i umrežavanja objekata

FARO RevEng je korisnički prilagođeno softversko rešenje za 3D snimanje oblaka tačaka, generisanje mreža i napredno uređivanje koje nudi niz moćnih alata za brzu i efikasnu obradu mrežastih modela. RevEng pomaže korisnicima u stvaranju visokokvalitetnih 3D mrežastih modela, kao i u pripremi modela za daljnji CAD razvoj. U kombinaciji sa FARO portfoliom uređaja za 3D skeniranje, korisnici mogu lako da snimaju i uređuju mreže u boji kako bi stvorili savršen model ili datoteku spremnu za CAD.

SCENE

Najintuitivniji i najefikasniji softver za obradu i registraciju podataka dobijenih skeniranjem

FARO® SCENE softver je posebno dizajniran za sve Focus laserske skenere i laserske skenere drugih proizvođača. Obrađujte i upravljajte podacima skeniranja u realnom vremenu, efikasno i lako koristeći registraciju na mestu događaja, automatsko prepoznavanje objekata, registraciju skeniranja i pozicioniranje. Brzo i povoljno generiše visokokvalitetne podatke u punom koloru, uklapajući slike iz automatizovanog pozicioniranja bez ili sa markerima.