FARO Zone 2D/3D

FARO Zone je idealno rešenje za profesionalce u sprovođenju zakona, u forenzičkim istragama, vatrogasnoj službi, bezbednosti, osiguranju i inženjeringu zaštite od požara. Sada svi mogu da naprave zapanjujuće vizuelizacije sa preciznim 2D i 3D dijagramima, tačnom analizom i upečatljivim animacijama i video zapisima.

Zone 2D

Tačni 2D dijagrami za sprovođenje zakona, vatrogasnu službu i osiguranje

FARO Zone 2D je nova inovativna softverska aplikacija za kreiranje 2D dijagrama mesta događaja, kao što su dijagrami za državne izveštaje o nesrećama, istrage mesta zločina i planove pre incidenta. Njegov intuitivni korisnički interfejs sa prečicama na tastaturi, dizajniran je za sve profesionalce u javnoj bezbednosti koji žele da naprave tačne dijagrame za nekoliko minuta.

Zone 3D

Lakša, brža i pametnija rekonstrukcija na mestu događaja

Kada su životi u pitanju morate imati najbolje alate. Kao istražitelj ili stručnjak za bezbednost, pod pritiskom ste da za sud ili tužilaštvo obezbedite, tačnu i laku za tumačenje, 3D dokumentaciju o mestu događaja. FARO Zone 3D čini ovaj deo Vašeg posla bezbolnim pomoću pametnih alata stvorenih za snimanje mesta događaja pre ili posle incidenta. Koristite merenja iz mnogih različitih izvora za analizu mesta događaja, napravite tačne 2D i 3D dijagrame, predstavite ubedljive animacije. Pripremiti se nikada nije bilo tako lako.