Quantum i ScanArm serija

Pre više od 35 godina, FARO je dizajnirao, razvio i isporučio tehnologiju metroloških mernih ruku sa najvećim poverenjem na tržištu. FARO je prepoznat kao najinovativniji svetski proizvođač prenosnih CMM. 8-osni Quantum FaroArm® V2 i ScanArm pružaju najbolje u klasi, kao jedina svetska 8-osna rešenja za merne ruke, sa dostupnim beskontaktnim mogućnostima laserskog skeniranja.

Gage Max FaroArm

Najpreciznija i cenovno pristupačna prenosna merna ruka

Izvođenje kontrole kvaliteta tradicionalnim ručnim alatima oduzima mnogo vremena i stvara nered u radionici. Gage Max FaroArm pojednostavljuje proces i omogućava radionicama i malim proizvodnim linijama da ispune i najzahtevnije specifikacije kvaliteta sa jednim efikasnim, elegantnim, robusnim koordinatnim mernim uređajem. Prenosni CMM Gage Max FaroArm se postavlja za nekoliko sekundi i pruža precizna merenja za brzo poređenje sa CAD podacima. 

Gage Max postavlja novi industrijski standard u kompaktnim performansama i cenovnoj pristupačnosti, proširujući FARO tradiciju maksimalne tačnosti merenja, doslednosti i pouzdanosti u svakom radnom okruženju.

QuantumS  Max

Vrhunski prenosni koordinatni merni uređaj

Ova merna ruka je visoko postavila letvicu performansi u industriji i donosi doslednost merenja u svako radno okruženje. Proizvođači se oslanjaju na QuantumS  Max FaroArm da bi ostali ispred svojih konkurenata, kroz bolje osiguranje kvaliteta i poverenje kupaca.

QuantumM Max

Prenosni koordinatni merni uređaj sa najboljim odnosom cene i performansi

Ovaj prenosivi CMM je standard za robusnu, pouzdanu fabričku inspekciju. Sa odličnim odnosom cene i performansi, QuantumM Max FaroArm proširuje proizvodne performanse kroz tehnologiju inspekcije visokog kvaliteta.

QuantumE  Max

Prenosni koordinatni merni uređaj početnog nivoa

Pouzdan i isplativ, ovaj prenosivi CMM daje proizvođačima puno poverenje u njihove procese obezbeđenja kvaliteta i obezbeđuje proizvodnju visokog kvaliteta.

FAROBlu

Laserske sonde

Dizajnirani da zadovolje niz malih i srednjih mernih potreba, laserske sonde LLP xR, xP i xS — osiguravaju da korisnici više nisu primorani da biraju između brzine, tačnosti ili rezolucije. Svaka LLP je poboljšana tehnologijom FARO CLR (Continuous Light Rectification tj. Kontinuirano ispravljanje svetlosti), koja korisnicima pruža najkvalitetnije podatke skeniranja na tamnim, prozirnim i reflektujućim površinama, eliminišući potrebu za prskanjem, dugotrajnu pripremu površine i čišćenje, izbegavajući kontaminaciju gotovog proizvoda.

Karakteristike nove FARO porodice laserskih sondi:

  • xR: Pogodno za zadatke visoke preciznosti ili područja na delu sa uskim tolerancijama za hvatanje podataka sa do 30% boljom tačnošću i rezolucijom

  • xP: Nudi balans xR za rezoluciju i xS za brzinu, tako da se pokrivenost i tačnost zajedno mešaju radi ukupne produktivnosti

  • xS: Najbolje za velike delove ili velike površine kada je brzina prikupljanja podataka vrhunski prioritet — laserski snop velike širine pruža dvostruku pokrivenost u jednom prolazu, omogućavajući korisnicima da za više od 65% brže prikupljaju podatke

FARO 8-osni sistem


Sveobuhvatno rešenje, sistem FARO 8-AXIS FaroArm kompatibilan sa Quantum FaroArm, Quantum ScanArm i Design ScanArm, je kompletna rotaciona os (osma os) sa montažnom pločom za lako skeniranje i merenje, bez obzira na položaj merne ruke. Povećan domet sistema sa rotacionom funkcijom, omogućava korisniku da sa jednim položajem merne ruke skenira, meri i digitalizuje male i velike objekte (što rezultira do 40% bržim procesom u poređenju sa standardnim 7-osnim sistemom). Sinhronizacija ne zahteva naknadnu registraciju podataka skeniranja, što pojednostavljuje i ubrzava naknadnu obradu.

Super 6DoF TrackArm

Najsvestraniji prenosni 3D merni sistem

FARO Super 6DoF TrackArm je najsvestraniji prenosni 3D merni sistem koji objedinjuje najnovija dostignuća FARO 3D tehnologije merenja, kako bi pružio rešenje koje omogućava fleksibilnost, lakoću upotrebe i beskompromisnu ​​tačnost za Vaše najzahtevnije potrebe 3D merenja. Sistem kombinuje mogućnosti velikog dometa i visoke tačnosti FARO laserskog tragača, sa fleksibilnošću i doslednošću FaroArm® i / ili ScanArm®.