Metrologija

FARO pruža puni portfolio rešenja za 3D merenja po sistemu „ključ u ruke“, za manuelnu i automatizovanu proveru bilo kog dela, komponente ili konačnog sklopa, radi racionalizacije i maksimizacije efikasnosti tokom proizvodnog procesa.

Hardverska rešenja

Quantum

Prenosni koordinatni merni uređaj

FARO Quantum FaroArm je najinovativniji prenosni koordinatni merni uređaj (PCMM). Quantum FaroArm sa FARO 8-osnim sistemom, je jedino svetsko 8-osno prenosno metrološko rešenje. Quantum je prvi Arm koji ispunjava novi i najrigorozniji ISO 10360-12:2016 međunarodni standard kvaliteta za zglobne merne ruke.

Vantage

Laserski tragač

Zahvaljujući vrhunskoj tačnosti, izuzetnoj prenosivosti i izvanrednoj robusnosti, Vantage laserski tragači olakšavaju 3D merenja u velikom obimu. Vantage laserske tragače karakteriše patentirani FARO ActiveSeek™ koji ima mogućnost brze sinhronizacije korisnika i tragača. Vantage serija takođe uključuje jedinstveni FARO RemoteControls™ proces rada koji omogućava jednom korisniku da pomoću mobilnog telefona ili tableta kontroliše funkcije kao što su video fid uživo i kretanje tragača, čime se povećava mobilnost i jednostavnost upotrebe. Vantage S je namenjen aplikacijama merenja kratkog do dugog dometa do 80 metara, dok Vantage E podržava aplikacije merenja kratkog i srednjeg dometa do 35 metara.

Tracer

Laserski projektor

FARO Tracer laserski projektor precizno projektuje lasersku liniju na površinu ili objekat, pružajući virtuelni šablon koji operateri i montažeri koriste za brzo i tačno postavljanje komponenata sa apsolutnim pouzdanjem. Laserski šablon izrađen je pomoću 3D CAD modela koji omogućava sistemu da vizuelno projektuje laserski obris delova, artefakata ili područja od interesa. Rezultat je virtuelni i kolaborativni 3D šablon za pojednostavljivanje širokog spektra aplikacija za montažu i proizvodnju.

Softverska rešenja

CAM2

Najpametnija svetska 3D merna platforma

FARO CAM2 je najpametnija svetska softverska 3D merna platforma. Dizajnirana tako da u fokusu ima korisnika, nudi najbolje integrisano FARO hardversko iskustvo i osigurava da bilo koji operateri mogu brzo i lako da izvrše svoje merne zadatke i da snime aktivne podatke putem svog intuitivnog korisničkog interfejsa i automatizovanih tokova merenja vođenih slikom.

BuildIT Metrology

Najintuitivniji i najefikasniji softver za obradu i registraciju podataka dobijenih skeniranjem

FARO® BuildIT Metrology je vodeća industrijska metrološka softverska platforma za poravnanje, inspekciju i izradu aplikacija. BuildIT pruža tačno upravljanje svim procesima validacije dimenzija tokom životnog ciklusa proizvodnje. BuildIT Metrology uključuje najbolje u klasi funkcije kao što su povezivanje uređaja i vizuelne povratne informacije u realnom vremenu u pojednostavljenom korisničkom interfejsu, omogućavajući korisnicima da pozicioniraju delove za aplikacije za precizno sklapanje i poravnanje.

BuildIT Projector

Višenamenski softver za planiranje, generisanje i upravljanje procesima rada sa laserskim šablonima i verifikacijom

FARO® BuildIT Projector je najkompletniji svetski softver za lasersku projekciju slika. Izgrađen na popularnoj BuildIT Metrology platformi koja već više od 20 godina služi proizvođačima, BuildIT Projector odlikuje se modernim i intuitivnim interfejsom za generisanje, planiranje i upravljanje laserskom projekcijom slika i verifikacijom radnih procesa. BuildIT Projector omogućava moćne i u industriji jedinstvene osobine FARO TracerSI laserskog projektora, uključujući verifikaciju u toku i poravnanje zasnovano na karakteristikama. Ove karakteristike čine TracerSI jedinim svetskim "sve u jednom" rešenjem za laserski podržano šabloniranje i verifikaciju.

Visual Inspect

FARO inspekcijska rešenja za pojednostavljivanje proizvodnih procesa

FARO Visual Inspect je moćno mobilno rešenje za kontrolu proizvodnih procesa. Na iPadu omogućava intuitivno gledanje kao i upotrebu složenih 3D podataka delova i sklopova i dodatnih informacija kao što su procesi i detalji procesa rada.

Specijalna/Kombinovana rešenja

Super 6DoF TrackArm

Najsvestraniji prenosni 3D merni sistem

FARO Super 6DoF TrackArm je najsvestraniji prenosni 3D merni sistem koji objedinjuje najnovija dostignuća FARO 3D tehnologije merenja, kako bi pružio rešenje koje omogućava fleksibilnost, lakoću upotrebe i beskompromisnu ​​tačnost za Vaše najzahtevnije potrebe 3D merenja. Sistem kombinuje mogućnosti velikog dometa i visoke tačnosti FARO laserskog tragača, sa fleksibilnošću i doslednošću FaroArm® i / ili ScanArm®.