Focus serija

FARO Focus laserski skeneri posebno su dizajnirani za unutrašnja i spoljašnja merenja u industrijama poput arhitekture, inženjerstva, građevine, javne bezbednosti i forenzike ili dizajna proizvoda. Svi uređaji prikupljaju informacije iz stvarnog sveta koje se koriste u digitalnom svetu za analizu, saradnju i izvršavanje odluka za poboljšanje i održavanje ukupnog kvaliteta projekta i proizvoda.

Focus Premium

Laserski 3D skener

Zasnovan na istoriji preciznosti i pouzdanosti kompanije FARO, novi FARO® Focus Premium laserski skener je najbrži i najprecizniji skener na tržištu do sada, sa potpuno novim komponentama u već poznatom dizajnu.

Focus Premium obezbeđuje izuzetnu efikasnost snimanja, kvalitet podataka i tačnost za profesionalnu upotrebu u građevinarstvu, javnoj bezbednosti, održavanju i proizvodnji, dok nudi kvalitetne podatke pri većim brzinama skeniranja (do 1 minuta po skeniranju), smanjujući vreme skeniranja na licu mesta do 50% . U međuvremenu, brže učitavanje i odgovor sistema obezbeđuje veću efikasnost upravljanja podacima sa novom mobilnom aplikacijom FARO Stream koja prenosi podatke na novu FARO Sphere platformu za saradnju u oblaku.

Glavne funkcije uključuju: domet skeniranja do 350 m (što dovodi do vrhunske pokrivenosti na poziciji skeniranja), mogućnosti daljinskog upravljanja pametnim telefonom (ograničeno dometom WiFi mreže) i poboljšani bežični tok rada sa stabilnijim i bržim WiFi modulom.

Focus Core

Laserski 3D skener

FARO® Focus Core laserski skener je najnovije izdanje u portfoliju uređaja za snimanje stvarnosti.

Focus Core pruža izuzetnu efikasnost snimanja, kvalitet podataka i tačnost za profesionalne aplikacije, sa brzinom skeniranja manjom od jednog minuta po skeniranju. Karakteristike uključuju domet skeniranja do 70 metara, mogućnosti daljinskog upravljanja pametnim telefonom i poboljšani i brži bežični WiFi proces rada.

U kombinaciji sa opcionom pretplatom na mobilnu aplikaciju FARO Stream , korisnici Focus Core imaju koristi od predregistracije u realnom vremenu na terenu, omogućavajući brži završetak projekta i smanjenje broja ponovnih pregleda. Takođe, Focus Core je kompatibilan sa FARO Sphere platformom zasnovanom na oblaku, koja omogućava globalnu saradnju, brzu isporuku podataka o podignutim konstrukcijama i mogućnost donošenja odluka na osnovu boljih informacija za manje vremena.

Focus M i Focus S, Focus Plus S

Laserski 3D skener

360˚ laserski skener Focus S nudi naprednu funkcionalnost. Pored povećane udaljenosti, ugaone tačnosti i dometa, funkcija kompenzacije skenera na licu mestu obezbeđuje visokokvalitetna merenja, dok spoljni odeljci za pribor i HDR funkcionalnost čine skener izuzetno fleksibilnim. Sa dometom skeniranja u radijusu od 70 m, 150 m i 350 m, Focus serija skenera može se nositi sa većinom izazova skeniranja.

Pomoću posebne Focus S Automation serije, možete vršiti skeniranje sa vozila u pokretu, poput automobila i dronova.

U kombinaciji sa softverom FARO SCENE , Focus predstavlja izuzetno moćan sistem za skeniranje i procenu.