Focus Swift

Focus Swift je prvo potpuno integrisano rešenje za 3D mobilno mapiranje zatvorenih prostora i idealno je za korisnike koji žele da obezbede najbrže i najtačnije skeniranje.

Focus Swift

Rešenje za 3D mobilno mapiranje zatvorenih prostora

Focus Swift je prvo potpuno integrisano rešenje za 3D mobilno mapiranje u zatvorenom prostoru i dizajnirano je da izvrši zadatke snimanja velikih površina uz minimalno vreme i napor. To je inovativan proizvod koji brže daje bolje podatke i pruža najtačnija merenja gde god je to potrebno. Kao što mu samo ime govori, Swift je brz. U zavisnosti od zahteva za tačnošću, inovativni uređaj je sposoban da skenira u pokretu velika složena područja, do 10 puta brže od tradicionalnih statičkih skeniranja. Takođe, korisnici mogu direktno da uvoze podatke u bilo koji CAD sistem sa mogućnostima 3D oblaka tačaka, dok pojednostavljuju svoje modele pomoću automatizovanih procesa i optimizuju svoje skeniranje u BIM proces rada. Lagan i prenosiv, Swift je idealan za unutrašnje skeniranje fabrika, poslovnih zgrada, bolnica i maloprodajnih objekata. Njegova intuitivna, jednostavna funkcionalnost kombinuje najbolje od FARO Focus laserskog skenera sa FARO ScanPlan 2D maperom i revolucionarnim SCENE softverom za mobilno lasersko skeniranje.

FARO® ScanPlan™ kombinuje brzinu i preciznost i još mnogo funkcija za pojednostavljivanje svakodnevnih 2D procesa rada. FARO ScanPlan je inovativan ručni uređaj koji omogućava brzo merenje i dokumentovanje tlocrta zgrada u 2D. Jednostavno prođite kroz zgradu normalnom brzinom i usmerite ScanPlan na zidove. Tokom hodanja, tlocrt se kreira u realnom vremenu na pametnom telefonu (Android ili iPhone). Pretvorite 2D mape snimljene sa ScanPlan u kompletne tlocrte izvozom podataka u DXF datoteku, ili koristite FARO Zone 2D softver za dijagramiranje.