FARO Sphere

Sa FARO Sphere , 3D svet je na dohvat ruke. Za slanje velike količine podataka i ubrzavanje prikupljanja i obradu podataka, ovo rešenje obezbeđuje da Vaš projektni tim ima pristup najnovijim informacijama bilo kada i bilo gde, tako da možete brže da donosite bolje odluke. Kao centar za sve Vaše potrebe za uslugama, obukom i tehničkom dokumentacijom, uvek ćete znati gde da se obratite da biste dobili odgovore koji su Vam potrebni.

Sphere

Platforma u oblaku za realne podatke

FARO Sphere je informaciona platforma u oblaku koja svojim korisnicima pruža centralizovanu saradnju u aplikacijama za snimanje i alate za korisničku podršku putem bezbednog procesa prijave na jednom mestu koji, u kombinaciji sa mobilnom aplikacijom Stream , omogućava brže 3D snimanje podataka, obradu i vođenje projekata bilo gde u svetu.

Sphere sistematizuje svaku aktivnost dok ostaje intuitivan za navigaciju, omogućavajući korisnicima da bolje organizuju svoje 3D skenove i upravljaju ovim podacima u različitim grupama širom sveta. Sa FARO WebShare aplikacijom u okviru Sphere, korisnici mogu da pregledaju i istražuju podatke zasnovane na projektu sa neuporedivom lakoćom i efikasnošću.